Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Padox
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Plasture medicinal pentru detoxifiere
6999 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Corpul tau a devenit toxic? Plasturii PADOX reprezintă cea mai usoara modalitate de detoxificare a corpului.
In permanenta aerul poluat pe care il respiram, hrana nesanatoasa, chiar apa pe care o bem, tutunul, alcoolul, medicamentele, ne transmit în corp imense cantitati de toxine.

Corpul unui adult este poluat zilnic cu peste 800 de substante toxice, incluzand metale grele si chimicale toxice. Lipsa exerciţiilor fizice, stresul permanent si emotiile negative conduc la retinerea acestor toxine in corp si la crearea unui mediu propice aparitiei si evolutiei bolilor, dintre care unele foarte grave.

Conform studiilor, 80% din chimicalele existente si acumulate in corpul uman sunt vinovate de apariţia cancerului.
Simptomele unui corp intoxicat sunt numeroase, acestea incluzand iritabilitate, greutate in concentrare, migrene, o memorie slaba, constipatie, stomac balonat, digestie dificila, flatulenta, crestere nejustificata in greutate, o piele terna, depresie, insomnii, transpiraţie excesivă si respiratie urat mirositoare, infectii si raceli frecvente.

Corpul nostru are dificultati in a elimina toxinele ce se afla in cantitati foarte mari in sistemul limfatic si astfel ele sunt acumulate in organism, deregland metabolismul.

Exista diverse metode de detoxificare sau de curatare a corpului: diete, exercitii fizice, sauna, ceaiuri din plante, baile detox, multe sucuri naturale. Dintre toate aceste metode se poate spune ca nici una nu este atât de simplu de folosit si atat de eficientă precum sunt plasturii PADOX.

Actiunea lor se bazeaza pe principiile medicinei orientale, care ne invata că toxinele sunt îndepărtate de sus in jos, dinspre inima catre extremiatile corpului – in principal catre talpi. Toxinele acumulate in talpa si neeliminate la timp conduc la degradarea treptata a organelor si la aparitia bolilor degenerative.

Iata de ce folosind plasturii de detoxificare PADOX te vei simti si vei deveni mai sanatos.
Elimina toxinele si efectele vor fi vizibile si de lunga durata!

PLASTURI DETOXIFIERE, TOXINE, DETOXIFIERE, DETOXIFICARE
Din Gura in Gura